Vesti iz Sidneja

Kapetan Dragan jos ceka  odluku Federalnog suda odrzanog u Oktobru ove godine.

Pre par dana u njihovoj redovnoj poseti, predstavnici Lobi Organizacije Srbi za Istinu i Pravdu Australija posetili su Kapetana Dragana i s njim su proveli u razgovoru  vise sati.

 

Za citaoce ovog websajta vazno je da iznesemo sledece, iz razovora s Draganon moze se odmah zakljuciti, da je  Kapetan spreman i da u svako doba dana zeli  odgovoriti na svako pitanje koja se nalaze u laznoj optuznici a rezirana i narucena samo zato da bi se sa Draganovim hapsenjem zastrasio sto veci broj Srba.

Postoji velika sumnja koju nije tesko ni dokazati da Hrvatska i dan danas nakon 15 godina od zavrsenog gradjanskog rata, nebi bila u mogucnosti da Draganu njegovoj odbrani i potencijalnim svedocima obezbedi sigurnost i da mu sudi bez bilo kakvih predrasuda ili emocija.

 

Dragan je optuzen i uhapsen u momentu kada je podeneo tuzbu protiv raznih medija u Australiji zbog klevete.

U vreme prokretanja procesa protiv medija u Australiji, u Hrvatskoj niko nije mislio na Dragana niti je protiv njega postojala vazeca optuznica.

Dragan je zivio i radio u Beogradu putovao svetom, svedocio u Hagu, optuznice protiv njega u to vreme nisu bile podignute ili pokrenute a bio je dostupan Hrvatskim vlastima sve  do 2005 godine.

 

Dragan je znaci spreman da odgovori na sva pitanja  ali ne u drzavi koja je trazila njegovo hapsenje i zatvaranje pa tek posle toga traga za dokazima  i ispituje potencijalne svedoke dali je on slucajno ucestvovao u nekim ratnim opreacijama a da bi se moglo to povezati sa ratnim zlocinom.

U Hrvatskoj ratni zlocin je definisan i menja se po potrebi i vremenu kada to odgvara politickim strujama koje imaju velikog utjecaja na drzavu i vladu Hrvatske.

Sadasnja Hrvatska vlast i njeno pravosudje sve i da hoce nebi moglo obezbediti pravilno sudnjenje i process u Hrvatskoj zbog velike medijske propagande koja je vodjena protiv Dragana i Srpskog naroda u poslednjih 15 i vise godina.

Zapitajmo se dali je zaista moguce imati fer sudjenje u Hrvatskoj danas 2008. u kojoj se svakodnevno popularise Ante Pavelic i ustaski pokret, u drzavi u kojoj jos uvjek na hiljade mladih skandira ustaske parole “Ubij Srbima” na rok koncertima dok sve to biva uzivo emitovano na drzavnoj televiziji dok drzava jos nije u mogucnosti I nema zelje da zastiti i ono malo Srpskog zivlja od svakodnevnih napada i maltretiranja.

Serbs for Justice 10.12.2008

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.