Cestitka

NJEGOVA SVETOST

Arhiepiskop pecki

Mitropolit beogradsko-karlovacki i

PATRIJARH SRPSKI G. IRINEJ

Elektronska posta: sasinod@spc.rs

Vasa Svetosti!

Dozvolite da Vam prenesemo cestitke i tople pozdrave srpske dijaspore iz Australije povodom Vaseg ustolicenja za Arhiepiskopa peckog, Mitropolita beogradsko-karlovackog i Patrijarha srpskog uz uverenje da je to Bozija nagrada za Vasa dosad ucinjena dela.

Srpska dijaspora Australije je cvrsta u uverenju da je nasa Sveta crkva dobila dostojnog  poglavara Svetog trona i duhovnog vodju u licnosti Vase Svetosti. Ubedjeni smo da cete svojim delima raditi na ocuvanju i negovanju srpskog nacionalnog i duhovnog bica te na cvrscem i tesnjem duhovnom i drugom povezivanju Crkve, matice i rasejanja za sveopstu dobrobit. Verujemo da ce Vasa Svetost znati da se mudro postavi pred svim izazovima koja stoje ispred nase Crkve i vaskolikog naroda. Neka Vam dragi Bog podari dobro zdravlje i dug zivot te pomogne u sluzenju Hristu, Svetoj sabornoj crkvi i narodu.

U ime upravnog odbora Srbi za pravdu i demokratiju Australije (Serbs For Justice and Democracy Australia Inc), njihovih članova, srpske dijaspore Australije i u svoje lično ime jos jednom Vam upucujemo najsrdacnije cestitke na izboru za 45. Patrijarha srpskog.

U Sidneju, 23. januar 2010. god.

SRBI ZA PRAVDU I DEMOKRATIJU – A U S T R A L I J A

Sasa Milanovic-dipl.prav    Tihomir Novakovic-dipl.prav     Petar Dobric-dipl.prav

Predsednik                     Potpredsednik                     Sekretar

PDF verzija

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.